Hier kunt u de  letterspelmat bestellen!

Speelgoed kopen en daarmee een goed doel ondersteunen, kan dat?

Jawel,  Rotaryclub Oss start een actie waarbij u door het kopen van een cadeau voor uw (klein)kinderen een goed doel steunt.

Het goede doel. In de wijken Schadewijk en de Ruwaard in Oss groeit een van de vijf kinderen op onder de armoedegrens en dit aantal groeit nog steeds. De mogelijkheden voor deze kinderen om zichzelf te ontwikkelen buiten schooltijd zijn beperkt.
Voor deze kinderen wil Rotaryclub Oss in samenwerking met ONS welzijn zogenaamde ‘ontwikkelkisten’ inzetten. Dit plan is in overleg met de basisscholen in de wijken ontwikkeld. De onderwerpen van de kisten zijn: Beroepen, Techniek, Experimenten, Geschiedenis van de Ruwaard en Sociaal emotionele ontwikkeling. De kisten worden aan de basisscholen en de jeugdclubs ter beschikking gegeven. Met dit project worden tenminste 200 kinderen per jaar bereikt.

Het speelgoed. De Letterspelmat is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 – 7 jaar. Letters leren, woordjes oefenen. Op een speelse en actieve manier.
Op de rand van de Letterspelmat staan plaatjes van korte woordjes. Een kind wijst een plaatje aan en het andere kind maakt het woord door met handen en voeten op de juiste letters of lettercombinaties te gaan staan. Lukt het om het woord goed te spellen?
De verkoopprijs bedraagt 27,95

Bestelling letterspelmat

Vul hieronder uw gegevens in.
In het veld "bericht" geeft u het aantal spellen aan wat u wilt bestellen en en uw adres!
Wij nemen spoedig contact met u op voor de levering.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.