Nieuwe leden

Even voorstellen: Petrik Cuijpers


Petrik Cuijpers is de naam van ons nieuwste Rotary clublid. Petrik is in het dagelijks leven echtgenoot van Hanneke, vader van 2 (inmiddels redelijk zelfstandige) kinderen en directeur / eigenaar van Vivenics, een innovatief ICT bedrijf, gevestigd op het Pivot Park in Oss. Petrik is daarnaast met regelmaat te vinden op de tennisbaan, en heeft een flink sociaal netwerk. 

Kortom, zijn dagen zijn – op zijn zachtst gezegd – goed gevuld. Toch heeft hij besloten om voortaan wekelijks 2 uur vrij te maken voor Rotary. Op de vraag wat hem hiertoe heeft doen besluiten, zegt Petrik dat hij vooral aangetrokken wordt door 2 aspecten van Rotary: de fellowship en de service gedachte. 

“De fellowship ervaar je vanaf het allereerste moment dat je binnenkomt”, zo licht Petrik toe. “Leden kennen elkaar goed, staan open voor elkaar en dragen elkaar oprecht een warm hart toe. Nieuwe leden worden snel opgenomen in de groep. Dat voelt goed, vertrouwd en veilig.”

Over de service gedachte van Rotary zegt hij “de service gedachte van Rotary vind ik erg bijzonder. Het Rotary motto ‘service above self’ wordt bij Rotaryclub Oss met grote regelmaat in de praktijk gebracht. En niet zozeer door ondersteuning van projecten in verre landen, maar vooral vaak met mooie, tastbare, lokale projecten, waarbij de talenten van de leden ingezet worden voor een bijzondere doelgroep.” We hadden het zelf niet mooier kunnen zeggen! 

Als club zien we in Petrik een betrokken mens, een originele denker en een bevlogen ondernemer. Kortom, een aanwinst voor onze club, die ongetwijfeld zijn steentje bij gaat dragen aan allerlei mooie Rotary projecten en aan de voortdurende ontwikkeling van onze club in de komende jaren. Wij wensen Petrik dan ook een heel plezierig en langdurig lidmaatschap toe van onze club.