Week van de open Clubbijeenkomsten

Kom kennismaken met Rotary club Oss

Rotary club Oss nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op maandag 20 maart a.s.. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People
of
Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Oss, maar ook ver daarbuiten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 12.00 uur in De Pas in Heesch. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker, mevr. C. Wijnhoven, die een presentatie zal geven over het reilen en zeilen binnen de Penitentiaire Inrichting in Grave.

De bijeenkomst is om 14.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 maart via maarten@maartenvandesande.com. Deelname is kosteloos.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl. Mocht er interesse zijn om lid te worden dan zijn er voorwaarden van toepassing welke wij graag toelichten.

Voor eventuele vragen: Maarten van de Sande, 06 – 2085 1567

Voedselbank


Social Friday


Koninklijke onderscheiding Harry Faassen

Afgelopen maandag reikte de Osse Burgemeester Wobine Buijs een koninklijke onderscheiding uit aan Harry Faassen. Harry werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, vanwege zijn verdiensten voor een groot aantal organisaties, zoals Stichting Titus Brandsma Memorial, Stichting Imba, de Titus Brandsma parochie, het Mars pensioenfonds, en nog een aantal andere. En natuurlijk ook onze eigen Rotaryclub, waar Harry al jarenlang actief is als lid, communicatiespecialist, bestuurslid, quizmaster en oud-voorzitter. Een echte alleskunner dus!

 

De koninklijke onderscheiding is een prachtige erkenning van alle inzet en betrokkenheid van Harry. Als club zijn we natuurlijk apetrots op 'onze' Ridder Harry en feliciteren we hem van harte! Bijgaand een foto van een stralende Harry met zijn vrouw Will.Theater van de Stad

Lees het hele artikel op de volgende pagina https://www.rotaryoss.nl/projecten/
Voor uitleg kijk dan op: https://www.lievekamp.nl/over-de-lievekamp/theater-van-de-stad/

End Polio Now


Bestel uw eigen doosje tulpenbollen, voor slecht € 15, om polio wereldwijd echt zo snel mogelijk helemaal uit te bannen:

https://www.endpolionowtulp.nl/nl/home 

Bedenk: voor slechts € 0,54 kan een kind voor het leven gevaccineerd worden tegen polio! En elke gedoneerde euro wordt verdriedubbeld door de Bill & Melinda Gates Foundation. Bestel uw tulpen vandaag nog! 


Lees het hele artikel op de volgende pagina https://www.rotaryoss.nl/projecten/