Voedselbank


Social Friday


Koninklijke onderscheiding Harry Faassen

Afgelopen maandag reikte de Osse Burgemeester Wobine Buijs een koninklijke onderscheiding uit aan Harry Faassen. Harry werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, vanwege zijn verdiensten voor een groot aantal organisaties, zoals Stichting Titus Brandsma Memorial, Stichting Imba, de Titus Brandsma parochie, het Mars pensioenfonds, en nog een aantal andere. En natuurlijk ook onze eigen Rotaryclub, waar Harry al jarenlang actief is als lid, communicatiespecialist, bestuurslid, quizmaster en oud-voorzitter. Een echte alleskunner dus!

 

De koninklijke onderscheiding is een prachtige erkenning van alle inzet en betrokkenheid van Harry. Als club zijn we natuurlijk apetrots op 'onze' Ridder Harry en feliciteren we hem van harte! Bijgaand een foto van een stralende Harry met zijn vrouw Will.Theater van de Stad

Lees het hele artikel op de volgende pagina https://www.rotaryoss.nl/projecten/
Voor uitleg kijk dan op: https://www.lievekamp.nl/over-de-lievekamp/theater-van-de-stad/

End Polio Now


Bestel uw eigen doosje tulpenbollen, voor slecht € 15, om polio wereldwijd echt zo snel mogelijk helemaal uit te bannen:

https://www.endpolionowtulp.nl/nl/home 

Bedenk: voor slechts € 0,54 kan een kind voor het leven gevaccineerd worden tegen polio! En elke gedoneerde euro wordt verdriedubbeld door de Bill & Melinda Gates Foundation. Bestel uw tulpen vandaag nog! 


Lees het hele artikel op de volgende pagina https://www.rotaryoss.nl/projecten/